Microsoft Power BI

Transformér data til indsigt

Data er intet værd uden det transformeres til brugertilpasset information. Med Microsoft Power BI kan I få værdifuld indsigt i jeres virksomhedsdata ved brug af brugertilpassede rapporter, som giver indsigt i data på alle niveauer.

Med effektiv Power BI-rapportering får du mulighed for at frembringe forretningskritiske KPI’er til relevante brugere, som derved får mulighed for at handle derpå.

Kombinér data fra flere kilder

Med Power BI kan man samle data fra et hav af forskellige datakilder, som eksempelvis Excel, Business Central/NAV, SQL, Access og Web. Data kædes sammen og præsenteres på en elegant og dynamisk måde, som forvandler millioner af rækker af data til værdifuld information.

Med Power BI har du altid data ved hånden, da rapporter ligger i skyen i stedet for på et netværksdrev. Således har du glæde af dine dashboards på farten, hvad enten du anvender en PC, tablet eller smartphone.

Hos C2IT kan vi stille med et team bestående af hardcore BI-specialister samt seniorkonsulenter med mange års konsulenterfaring og dermed hjælpe jer i den rigtige retning.

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen