Power BI kursus

Power BI kursus  – skræddersyet til dig og din virksomhed

Med et skræddersyet forløb, hvor vi tager udgangspunkt i netop jeres virksomhed, skaber vi rammerne for den bedste læring!

Formålet er, at din virksomhed skal få fuldt og vedvarende udbytte af jeres Microsoft Power BI med relevant og værdifuld indsigt i jeres virksomhedsdata. Dette sker i praksis ved, at I straks efter kurset konkret anvender den nye læring – og ikke blot vender tilbage til gamle og måske mere manuelle og tunge metoder.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med et kompetenceløft på Power BI i din virksomhed, så ring/skriv til os – eller udfyld formularen herunder.

Microsoft Power BI

HVORDAN?

Her kan du se, hvordan et skræddersyet Power BI kursus forløber hos os – vi slipper dig ikke, før du har forankret din nye viden i din hverdag. 

Power BI kursus forløb C2IT

HVORFOR?

Vi ønsker at skabe et vedvarende kompetenceløft på Power BI for din virksomhed. Derfor tager vi udgangspunkt i netop jeres virksomhed og jeres konkrete problemstillinger. Desuden sørger vi for både hotline og opfølgende møde i en periode efter kurset – netop for at sikre, at I har fået jeres nye viden på Power BI ind under huden. 

Power BI kursus - skræddersyet forløb - C2IT

Power BI kursus til din virksomhed

Hvis du gerne vil kontaktes vedr. mulighederne for et skræddersyet Power BI kursus til jeres virksomhed, så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

"*" indikerer påkrævede felter

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen