Content Management System (CMS)

CMS – gør det nemt at bygge hjemmesider/portaler

I tidernes morgen på internettet startede man altid forfra, når man skulle lave en ny hjemmeside. I dag har vi heldigvis en lang række tricks der gør, at vi kan levere hurtigere resultater og fokusere på at skabe mest mulig værdi. Et af disse tricks er CMS – Content Management Ssystem, som giver din organisation mulighed for at få et forspring, når den nye hjemmeside/portal eller visning skal laves. Kort fortalt er et CMS et færdigbygget system, som gør det lynhurtigt at bygge hjemmesider.

C2IT har gennem mange år arbejdet med Drupal og WordPress for en lang række kunder og har igen og igen bevist deres værd. Enten som helt små sites, som lige præcis udfylder et helt specifikt problem – eller som det større corporate website med en lang række integrationer. Det kunne sågar også være som virksomhedens e-commerce løsning, som enten gør det muligt at handle med B2B eller B2C-kunder.

Vi tager dig i hånden fra første step og har designere parat til at bistå dig i, at du får det helt rigtige visuelle udtryk på siden. Derefter tager vores førsteklasses arkitekter over og sikrer, at vi får designet de rigtige byggeklodser, som vil gøre din hjemmeside hurtig og fremtidssikret. Afslutningsvist er det op til udviklerne at bringe alle drømmene til virkelighed, inden du står med det færdige produkt i hænderne og vi forhåbentlig kan åbne champagnen i fællesskab!

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at besøge itkartellet.dk eller kontakte: