Internet of Things (IoT)

Den fysiske verden smelter sammen med den digitale

Når den fysiske verden møder den digitale, sker der ofte magiske ting. Den digitale udvikling det seneste årti har muliggjort en dataindsamling, som verden ikke tidligere har kendt til. Internet of Things (IoT) giver dig mulighed for at indsamle, måle og optimere dine processer på helt nye måder – eller endda ændre processerne til nogle helt andre. Dette kan gøres på mange måder.  

IoT giver dig mulighed for at skabe devices, som konstant er på nettet og derfor hele tiden kan sende data til en central kilde. IoT handler derfor lige så meget om data som om selve enhederne – og IoT har derfor først værdi, når du begynder at forstå data og bringe det i spil. Vi ser derfor IoT som kunsten at identificere de rigtige og stabile sensorer, som kan frigøre dine data og dermed drage nytte af de mange informationer, som du har i hverdagen, men blot ikke kan omsætte til værdi – endnu! 

Hos C2IT Group løses opgaver inden for IoT af eksperter i vores selskab IT Kartellet.

“Hos IT Kartellet har vi skåret kagen sådan, at vi har de bedste samarbejdspartnere indenfor hardware og teknik, så vi med troværdighed i stemmen kan sige, at vi er de bedste til softwaren og dermed til at få alt til at spille”.  

Du kan derfor trygt tage fat i IT Kartellet, når det drejer som IoT.  

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at besøge itkartellet.dk eller kontakte: