BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

Læringsportaler (LMS)

Learning Management System – sæt læring i system

Når man snakker online læring har mange desværre en kedelig forestilling om det obligatoriske compliancekursus om GDPR eller lignende, som man én gang om året bare skal igennem. Vi synes, at det er en skam, da online læring kan så meget – og er kommet for at blive. LMS er nemlig for eksempel også små guides omkring rejseafregning.

LMS, Learning Management System, kan hjælpe din organisation med at sætte læring i system og udstille hele din organisations kompetencer og dermed øge videndeling og omsætte tavs viden til eksplicit viden.

Hos C2IT Group er det vores selskab IT Kartellet, der er eksperter på LMS. Her bruger vi platformen Moodle, som er en open source platform, der har eksisteret i over 15 år og har over 500 mio. brugere på verdensplan. IT Kartellet er stolt leverandør til en stor del af landets universiteter og hjælper dagligt Folkekirkens Nødhjælp i at kommunikere nogle af deres vigtigste kurser i tredjeverdenslande.

Vil du kigge nærmere på læringsportaler og LMS, så tag endelig fat i vores eksperter hos IT Kartellet.

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at besøge itkartellet.dk eller kontakte: