BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

Mobile Apps

Mobile Apps – applikationer med brugeren i centrum

Selvom vi nødigt vil bidrage til den dårlige statistik omkring biluheld på grund af uopmærksomme trafikanter, må vi allernådigst indrømme, at vi også er ret dygtige til at lave mobile apps. Enten Native til Android eller IoS med Java eller Swift, som underliggende programmeringssprog. Eller alternativt de smarte hybrid apps, som kodes i React Native eller Flutter. Sidstnævnte er særlig smarte, idet man kan nøjes med at lave én app, som vil virke både til iOS og Android.

Vi har igennem årene lavet utallige apps for blandt andre Folkekirkens Nødhjælp, CBS og flere startups – ligesom vi har bidraget til at gøre eksisterende webapplikationer tilgængelige på mobile devices. Alt sammen med brugeren i centrum og fokus på tårnhøj performance!

Vi sørger altid for at binde alle dine IT-systemer sammen og sikrer, at alle dine applikationer kører i overensstemmelse med højeste standarder – men vigtigst af alt, at du får bygget lige præcis den løsning, som skaber værdi for din forretning!

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at besøge itkartellet.dk eller kontakte: