BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

Software Security

Sikkerhed og sårbarheder

I takt med at netværk bliver mere og mere udbredt, stiger risikoen også for angreb udefra, hvilket har været kilde til mange kedelige nyhedshistorier de seneste år. Hos C2IT Group er vi ikke eksperter i Internet Security, men derimod har vi stor ekspertise i Software Security. Vi har gennem mange år arbejdet med software og altid tænkt sikkerhed ind i vores løsninger fra ende til anden.

Vi mener derfor, at sikkerhed er noget, som man skal tage stilling til, inden løsningerne sættes i drift. Det betyder, at man skal sikre sig, at de valgte løsninger er bygget fornuftigt og endda forsøge at simulere de mest typiske angreb.

Vores ydelser er identiske med de discipliner, som vi selv bruger i vores dagligdag. Mangler du derfor en partner til code-review, penetration test eller arkitekturreview er du endt det rette sted. 

Hos C2IT Group løses opgaver inden for Software Security af eksperter i vores selskab IT Kartellet.

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at besøge itkartellet.dk eller kontakte: