UX, UI og Frontend

User Experience & User Interface

IT-projekter fejler altid, bliver altid for dyre og tager altid for lang tid! Det er sætninger, som desværre har fundet rodfæste i alt for mange virksomheder. Sandheden er ofte, at fejlen sker allerede inden programmørerne går i gang med deres magi. Fejlen, som vi alt for ofte begår er, at vi tager for let på de brugere, som i sidste ende skal bruge systemet. Det sker både, når det er et system til slutbrugerne, men lige så ofte når der er tale om interne administrative systemer.

Vi tror på, at vi med korrekt inddragelse af brugerne og med tanke på et godt design kan undgå de fejl, som gør, at IT-systemer ikke altid er den succes, som vi ønsker de skal være. Derfor har vi et helt hold af dygtige folk siddende i vores selskab IT Kartellet, som kan visualisere dine tanker omkring et system, samt finde frem til den helt rigtige vej for brugeren – så systemet fremstår simpelt og nemt at bruge!

Vi stopper dog ikke der! Vi udarbejder også design research og har dermed mulighed for at bistå dig i en kortlægning af de koncepter, som vil kunne optimere et område af din organisation. Det kan være, at din daglige support driller, eller køen i kantinen altid er for lang, når der er flæsk på menuen…

Vil du tilgodese brugerne og i højere grad tænke brugeroplevelse ind? Så tøv ikke med at kontakte vores UX- og UI-eksperter hos IT Kartellet.

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at besøge itkartellet.dk eller kontakte: