Mølleskolen Ry – Almas Intelligente Have

C2IT Group i samarbejde med folkeskole

It-virksomheden C2IT Group, der normalt investerer i it-start ups og andre virksomheder, der på en eller anden måde passer ind i C2IT Groups forretning, har nu valgt at investere i fremtiden. Mere præcist har C2IT Group doneret penge til Mølleskolen i Ry – mere specifikt til skolens nyeste projekt, Almas Intelligente Have, der har fokus på teknologi og bæredygtighed.

“Vi har valgt at gå ind i projektet, fordi vi synes, der er rigtig mange ting, vi kan bidrage med – udover pengene naturligvis. Dels har vi en masse viden om teknologi og digitale løsninger, som børnene med stor sandsynlighed vil kunne hjælpe os med at sætte ind i helt nye sammenhænge. Og dels kan vi bidrage med at sætte tingene i et erhvervsmæssigt perspektiv – et pust fra verden uden for skolen, kan man sige. Det bliver virkelig spændende at være med til,” siger Carsten Sixhøi, CEO for C2IT Group.

Almas Intelligente Have

Hør skoleleder Kristian Toft fortælle om projektet Almas Intelligente Have og samarbejdet med C2IT Group

Om Mølleskolen: Mølleskolen er en stor folkeskole med ca. 1000 elever. Skolen har tre til fire spor spor i 0. – 6. klasse og seks spor i udskolingen. Derudover har skolen en specialklasserække med tre grupper. Mølleskolen ligger midt i Ry og har nem adgang til alle byens faciliteter samtidig med, at der er kort afstand til en masse skøn natur. Mølleskolen er en ambitiøs og visionær folkeskole. Skolen ser det som sin vigtigste opgave at ruste eleverne til at håndtere fremtiden og det samfund, de kommer til at blive en del af, hvor der er behov for nye og andre kompetencer end tidligere.

Se og hør mere om projektet i vores videoer

Hør Carsten Sixhøi, CEO C2IT Group, fortælle om C2ITs bevæggrunde for at støtte projektet, hør skoleleder Kristian Toft dele sin passion for fremtidens skole og se eksempler på digitalisering i børnehøjde.