Vækstambitioner i C2IT og ny ledelse

6. maj 2020

C2IT klar til yderligere vækst

Konsulentforretningen C2IT er nu klar til næste fase af vores vækst- og udviklingsplan. C2IT er en del af C2IT Group og leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central, Power BI, Office 365 og Teams. Desuden har C2IT kompetencer inden for digital rådgivning og cybersikkerhed. C2IT arbejder i markedet for små og mellemstore danske virksomheder.

Ny direktør – Berith Skov
Vi har pr. 1. april 2020 udnævnt Berith Skov til administrerende direktør for den samlede konsulentforretning C2IT. Udnævnelsen sker i forbindelse med en omstrukturering af hele C2IT gruppen og etableringen af C2IT Group. Berith overtager posten efter Carsten Sixhøi, der fremover er CEO for hele C2IT Group.

Berith har siden 2013 været direktør for forretningsområdet Microsoft Dynamics Business Central/NAV, hvor hun til start var medarbejder nr. 7. Hun har haft stor succes med at vækste forretningen og har i dag ansvaret for 50 medarbejdere i C2IT. C2IT har åbnet afdelinger i både Aarhus, Aalborg og Ballerup med Business Central/NAV-forretningen som den primære drivkraft. Berith har mere end 20 års erfaring med IT-branchen.

Vækst – både organisk og gennem nye opkøb
Planen er, at C2IT skal tredoble forretningen i løbet af de næste 3-4 år. Væksten skal komme gennem både kraftig organisk vækst, C2ITs Graduate program og opkøb. Vi har med succes opkøbt og integreret Softhuset på Sjælland, og vi er nu klar til de næste opkøb og har dialog med en række spændende virksomheder i branchen.

Beriths opgave er samtidig at udvikle og digitalisere forretningen på samme måde, som vi arbejder med digitalisering hos vores kunder i hele C2IT-gruppen.

> C2IT Group klar til fremtidens digitalisering og vækst med ny ledelsesstruktur

Fakta – C2IT

  • C2IT leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central, Power BI, Office 365 og Teams. C2IT arbejder med små og mellemstore virksomheder i Danmark inden for alle brancher.
  • C2IT omsatte i 2019 for over 110 mio. kr. og har kontorer i både Kolding, Ballerup, Aalborg og Aarhus – og Herning er på tegnebrættet.
  • C2IT er en del af C2IT Group, der overordnet arbejder med digitalisering af danske virksomheder og organisationer. C2IT Group består ud over C2IT også af People-IT, der arbejder i markedet for freelanceydelser til Danmarks største virksomheder og organisationer, samt udviklingshuset IT Kartellet, som har specialiseret sig i unik system- og softwareudvikling.

Vil du vide mere?

Carsten Sixhøi
CEO C2IT Group