Digitalisering hos Kallesoe Machinery

15. januar 2021

Digitalisering af processer hos Kallesoe Machinery

Når man har kunder lige fra Canada til Kina, og mange af produkterne desuden er specialtilpassede, så er produktionsstyring og overblik en absolut nødvendighed. Derfor besluttede man hos Kallesoe Machinery, der er specialister i målrettede løsninger til limtræsproduktion, at opgradere sin eksisterende produktionsstyring. Dette med henblik på at den meget komplekse produktionsproces, der strækker sig lige fra indkøb og produktion af enkeltdele til håndtering af et hav af dokumenter undervejs, kunne blive mere effektiv.

>> Læs hele historien om Kallesoe Machinery, der voksede ud af deres C5 og nu kører på en moderne Microsoft Dynamics Business Central

Vi oplever en stor interesse for digitalisering blandt både handels- og produktionsvirksomheder, og Kallesoe Machinery er et rigtig godt eksempel på en virksomhed, der ikke blot opgraderer sit system men også benytter lejligheden til at tænke en høj grad af digitalisering ind i virksomhedens processer i både administration, produktion og lager.

Der er masser af muligheder og spændende nye teknologier, som kan øge automatiseringen og digitaliseringen hos de danske SMV’er, og du er meget velkommen til at kontakte os for en dialog om potentialet ved digitalisering med afsæt i netop din virksomhed.

 

 

Webinarserie: Digitalisering

I marts/april tilbyder vi en stribe webinarer, som gennemføres dels af C2IT dels af vores samarbejdspartnere. Med webinarerne ønsker vi at inspirere dig til, hvordan du ved at automatisere forskellige processer i din virksomhed kan øge graden af digitalisering og optimere forretningen.

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen