IT-afdeling

IT-afdeling

Vi er jeres IT-afdeling, der står klar til at tage sig af jeres løbende henvendelser vedr. spørgsmål og funktionsfejl på alt fra printerne, PC’ere, netværk, brugerændringer til opsætning af jeres næste SQL Cube til Power BI.

Ved at tilbyde den komplette virksomhedsløsning tilbyder vi en unik support, der hurtigt og præcist kan adressere et specifikt problem og bringe de rette kollegaer sammen for at løse det. Det er derfor vi taler om kun ét sted at ringe, kun én agenda for kundens IT-løsning samt en tydelig placering af ansvar og fremdrift.

Digitaliseringseksperter

Som jeres digitaliseringsekspert ved vi godt, at ny teknologi gør det ikke alene – indførelsen af IT er andet end bits og bytes og smarte funktioner.

Teamet bag C2IT Cloud har omfattende erfaring og forståelse inden for økonomistyring, forretningsprocesser og forretningsudvikling. Vi tager tilliden som jeres Fullservice Outsourcing partner meget seriøst og deltager løbende med sparring om muligheder for yderligere digitaliseringsgevinster på tværs af de mange Microsoft produkter.

Læs også gerne mere her om vores rådgivningsydelser.

Vil du vide mere?

Steffen Zwicki Meulengracht