365Løn

365Løn – Professionel lønadministration direkte i Microsoft Dynamics 365 Business Central

365Løn sikrer din virksomhed en professionel og nem lønadministration. Løsningen er let at opsætte og anvende, og giver dig mulighed for selv at bestemme, hvordan løndata skal beregnes og vises på en lønseddel. 365Løn er udviklet efter gældende lovgivning og regler og opdateres altid ved lovændringer.

Dit lønsystem til Business Central

Hvis din virksomhed tilmed har Microsoft Dynamics 365 Business Central som ERP-system, kan I opnå store administrative fordele ved at supplere systemet med 365Løn som en fuldt integreret løsning til håndtering af løn.

365Løn til Dynamics 365 Business Central er et moderne lønsystem, som minimerer administrativt arbejde, opdaterer oplysninger automatisk og giver dig mulighed for selv at bestemme, hvordan løndata skal beregnes og vises på lønsedlen. Det rigtige layout gør det let at læse og forstå løndsedlen, så I undgår misforståelser og fejltolkninger.

Med 365Løn får I et effektivt system, som samler alle løndata ét sted – i Dynamics 365 Business Central. På den måde er I sikret fuld dokumentation og kontrol over hele lønbehandlingen. Samtidig sparer I både tid og penge i forbindelse med administration af løn og tid.

365Løn lever op til gældende regler og lovgivning og sikrer, at kommende ændringer kan opdateres uden konflikt med øvrige tilpasninger. Alt dette sker direkte i Business Central.

Derfor er det nemt for dig, der allerede kender denne brugergrænseflade.

C2IT kan hjælpe dig med 365Løn

Vil du vide mere om, hvordan 365Løn gør din administrative arbejdsdag lettere og mere effektiv? Så tag endelig fat i os.

Hos C2IT har vi suppleret vores stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics Business Central med lønkompetencer. Vi kan derfor hjælpe dig med rådgivning, implementering, opdatering og support af 365Løn.

 

Udvalgte fordele i 365Løn

Lønbehandling

 • Kontrollér selv hele lønbehandlingen
 • Simulér lønbehandling ud fra aktuelle eller fremtidige data
 • Datostyrede satser, så fremtidige kan oprettes, så snart de er kendt
 • Fuldautomatisk styring af ferie, fridage og fritvalg

Lønseddel

 • Fleksibel opsætning af lønseddel

Integration til eksterne systemer

 • Integration til e-Boks
 • Integration med eIndkomst for skattekort og lønrapportering
 • Integration til Nets og bankcentraler

Integration til interne systemer

 • Direkte lønhåndtering i Dynamics 365 Business Central
 • Integration til sagsmodul i Dynamics 365 Business Central
 • Mulighed for at sende data til Excel.

 

 

365Løn – også som et selvstændigt lønsystem og til en ældre Dynamics NAV-løsning

365Løn er ikke kun for virksomheder med Dynamics 365 Business Central. Du kan faktisk også få glæde af nogle af fordelene, selvom din virksomhed har en anden ERP-løsning.

Integration til ældre NAV-løsning

Sidder din virksomhed lige nu på en ældre Dynamics NAV-løsning, så er det muligt at integrere 365Løn til jeres eksisterende Dynamics NAV-løsning. Når I senere vælger at tage skridtet mod Business Central (evt. i skyen med  Business Central Cloud), så vil I have et lønsystem, der følger med hele vejen – også i fremtiden.

365Løn som selvstændigt lønsystem

Du kan også benytte 365Løn som en selvstændig løsning (stand alone), der er integreret til din ERP-løsning

 

Kontakt os og hør meget mere om dine muligheder med 365Løn – uanset hvilken ERP-løsning din virksomhed har i dag.

Vil du vide mere?

Michael Toft
Østdanmark
Johannes Tange Jørgensen
Vestdanmark