BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

Apps til Business Central/NAV

Udvid dine muligheder og funktioner

Microsoft Dynamics Business Central/NAV er pakket med standardfunktioner, og sammen med tilhørende standard add-ons/apps kan der skabes en platform, der tilgodeser langt de fleste behov.

Med brugen af apps udvides funktionaliteten og mulighederne i din løsning uden tilretninger. Det er altså en nem og billig måde at understøtte processerne inden for lager, indkøb, salg, finans, logistik og meget andet – og dermed øge værdien af løsningen til din forretning.

Oversigten herunder giver et overblik over apps til Microsoft Dynamics Business Central/NAV.

Det er ikke kun Microsoft, men også en lang stribe tredjepartsleverandører, der har udviklet apps til løsningen.

Vi kender alle mulighederne, så I kan udnytte dem fuldt ud. Vi anbefaler dig derfor at kontakte os for en snak om behovet i netop din virksomhed.

Vil du vide mere?

Lars Christiansen
Vestdanmark
Jannich Pomykala
Østdanmark
Michael Toft
Østdanmark
Johannes Tange Jørgensen
Vestdanmark