Business Central Cloud

Business Central – en kæde af funktioner til at samle din virksomhed

Selv små virksomheder kræver overblik – og her er det en fordel at anvende ét IT-system, som du kan samle hele din forretning under. Business Central har paraplyfunktionen til at nå ud i både produktions-, salgs-, projekt- og økonomiafdelingen og er ideel for den lille virksomhed med store ambitioner.

Vi tilbyder Business Central som en standardløsning, der hurtigt sætter dig i gang og passer til langt de fleste SMV’er. Efter behov kan vi lave flere udvidelser i Business Central som gør, at vi møder lige præcis din virksomhed. Altså kan du vokse med Business Central i dit tempo!

I forløbet med at flytte din virksomhed til Business Central er det vigtigt, at du føler dig tryg hele vejen. Derfor arbejder vi ud fra:

  • Dialogen som nærmeste værktøj i vores samarbejde
  • IT skal være simpelt for dem, som bruger det.

Integration med de kendte Microsoft Office-værktøjer

Samspillet mellem Microsofts produkter bliver tydelig i Business Central løsningen, hvor du vil møde funktioner og genveje, som du kender fra eksempelvis Word, Outlook og Excel. Samtidig er det muligt at arbejde direkte i Office-værktøjerne, når du ønsker at opdatere Business Central. For eksempel kan du oprette et salg fra din Outlook og redigere oplysninger på dine debitorer fra Excel.

Giv os et øjeblik, så er du i gang

Hos små og mellemstore virksomheder kan implementeringen af et nyt IT/ERP-system virke uoverskueligt både i forhold til tid og økonomi. Den udfordring har vi taget op hos C2IT, hvor vi arbejder med et simpelt opstartsforløb i Business Central standardløsningen.

Et implementeringsforløb vil typisk indeholde:

  • Behovsafklaring ift. det nye ERP-system
  • Workshop med kortlægning af arbejdsgange og interne processer
  • Standardopsætning af Business Central
  • Migration af eksisterende data
  • Oplæring af relevante brugere i Business Central.

Vil du vide mere?

Jannich Pomykala
Østdanmark
Michael Toft
Østdanmark
Johannes Tange Jørgensen
Vestdanmark