C2IT Group bliver medejer af /et al.

21. februar 2023

Ungt designbureau bliver en strategisk del af C2IT Group

Det prisvindende* designbureau /et al. bliver en del af C2IT Group.

/et al. kommer til at udfylde en strategisk hjørnesten i C2IT Groups portefølje. Design og brugervenlighed er i dag centrale elementer i enhver gennemtænkt og brugbar, digital løsning. Derfor har C2IT Group valgt at udvide med en selvstændig design-enhed, der bidrager med netop disse kompetencer.

/et al., der er etableret i 2015 af Julie Ravn, beskæftiger i dag 13 medarbejdere, hvoraf seks stadig er studerende. “Et af vores mål for /et al. er at give unge studerende deres første erhvervserfaring, mens de stadig er under uddannelse. På den måde er vi med til at styrke deres kompetencer og give dem flere muligheder, når de engang er færdiguddannede. Set med /et al.-briller på giver det os desuden mulighed for hele tiden at kende til de nyeste tendenser inden for design og naturligvis selv snuppe de bedste fra årgangen, så vi kan udvikle talenterne til vores team,” siger Julie Ravn, der til daglig går under titlen høvding hos /et al. Julie Ravn ser frem til, at /et al. bliver en del af noget større. “Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med C2IT Groups andre udvikler- og design-teams. For eksempel IT Kartellet, som i dag har et dygtigt team af UX/UI-designere, vil vi komme til at arbejde tæt sammen med. Deres design-team bliver fremadrettet en del af /et al., så vi på den måde samler alle C2IT Groups design-kompetencer i et selskab, som søsterselskaberne så kan trække på. Og omvendt kan vi så trække på de andre selskabers kompetencer. Det bliver utroligt spændende for os hos /et al. at være med til at udvikle full service-løsninger og servicere design-kunder på et endnu større marked”.

Som altid når C2IT Group går ind som medejer i nye virksomheder, handler det både om mennesker og om forretning. “I /et al.’s tilfælde handler det rigtig meget om menneskene bag. Jeg er stor fan af Julie, hendes team og det friske pust, de bidrager med til både løsninger, kunder og hinanden. Jeg er ikke i tvivl om, /et al. er et eksempel på, hvordan fremtidens arbejdsplads kommer til at se ud – og jeg glæder mig utrolig meget til, at de bliver en del af C2IT Group,” siger Carsten Sixhøi, som er CEO for C2IT Group. “På den forretningsmæssige side er jeg slet ikke i tvivl om, at /et al. vil komme til at styrke vores kunders digitale løsninger. I dag hvor it og teknologi er en integreret del af hverdagen for alle, er det utrolig vigtigt, at løsningerne er tilgængelig og brugervenlige – og så gør det jo heller ikke noget, at det også ser lækkert og imødekommende ud,” siger han.

*I 2022 modtog /et al. en Digital Award for deres design. Samme år modtog /et al. prisen som Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed. /et al. er desuden flere gange udråbt som Gazelle-virksomhed af Børsen.

Julie Ravn fra /et al. og Carsten Sixhøi, CEO i C2IT Group, glæder sig til det nye samarbejde

Om C2IT Group

C2IT Group har samlet kompetencer under overskriften digitalisering. Gruppen matcher alle behov i markedet både i forhold til digitaliseringsområder og virksomhedsstørrelse og er dermed klar til at rådgive og levere en bred vifte af ydelser til både de mindste og de største danske virksomheder.

C2IT Group består af seks selskaber:

  • C2IT, der leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central, Power Platformen, Office 365 og Teams.
  • IT Kartellet, der udvikler unikke softwareløsninger som f.eks. læringsportaler, webapplikationer og integrationsopgaver.
  • People-IT, der arbejder i markedet for freelanceydelser til Danmarks største virksomheder og organisationer.
  • C2IT Greenhouse er en venturefond og accelerator, der udvikler tech-startups til videresalg.
  • C2IT Digital rådgiver SMV’er i deres digitale rejse.
  • /et al. er eksperter i at få tænkt design og brugervenlighed ind i digitale løsninger.

 

 

Omtale i andre medier

ITWatch:
> C2IT med endnu et opkøb: Vil være “one stop-shop” (artikel ligger bag login)

Vil du vide mere?

Carsten Sixhøi
CEO C2IT Group