Omtale C2IT regnskab 2022

15. marts 2023

Regnskab 2022 C2IT Group

Flot resultat i et turbulent år

C2IT Group, der med sine seks selskaber leverer digitalisering til store dele af dansk erhvervsliv, lander et tilfredsstillende resultat for 2022. C2IT Group har formået at skabe en vækst i omsætningen på 7,5 procent i forhold til året før. “I betragtning af at det har været et meget turbulent år, synes jeg, det er et fint resultat, som vi kan være tilfredse med,” siger Carsten Sixhøi, CEO i C2IT Group. “Vi er faktisk ret stolte af, at vi i et år med krig, inflation, energikrise og Corona-efterdønninger stadig formår at fastholde vores vækst og strategi om at investere i startups med et bæredygtigt sigte. Vi har investeret i hele fem startups i løbet af 2022. Derudover har vores udviklerselskab IT-Kartellet skabt en vækst på hele 33 procent, hvilket vidner om, at der trods krise er stor interesse for specialdesignede, digitale løsninger”.

C2IT A/S, som er C2IT Groups Microsoft-forretning, kommer ud af 2022 med en vækst på seks procent i bruttoavancen, hvilket må siges at være tilfredsstillende, når man tager markedet i betragtning. People IT, som er gruppens formidler af it-freelancere, har oplevet en vækst i omsætningen på seks procent, hvilket også må ses som positivt i et meget trægt marked. Seneste skud på stammen, som er C2IT Digital, har vist en positiv udvikling, selvom virksomheden, der først blev stiftet i juni 2022, endnu ikke har været igennem et fuldt regnskabsår.

Generelt har 2022 været et tilfredsstillende år for C2IT Group med en positiv udvikling i alle selskaber og endda med plads til nye investeringer. “Takket være vores sunde kerneforretning og gode kunder kan vi tillade os at tage chancer selv i et udfordret marked. Det er rart, og giver ro i dagligdagen,” siger Carsten Sixhøi.

 

Læs mere:
Hele årsrapporten 2022 for C2IT Group kan ses her

 

Om C2IT Group:

C2IT Group har samlet kompetencer under overskriften digitalisering. Gruppen matcher alle behov i markedet både i forhold til digitaliseringsområder og virksomhedsstørrelse og er dermed klar til at rådgive og levere en bred vifte af ydelser til både de mindste og de største danske virksomheder.

C2IT Group består af seks selskaber:

  • C2IT, der leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central, Power BI, Power Apps, Power Automate, Office 365 og Teams.
  • IT Kartellet, der udvikler unikke softwareløsninger som f.eks. læringsportaler, webapplikationer og integrationsopgaver.
  • People-IT, der arbejder i markedet for freelanceydelser til Danmarks største virksomheder og organisationer.
  • C2IT Greenhouse er en venturefond og accelerator, der udvikler tech-startups til videresalg.
  • C2IT Digital rådgiver SMV’er på deres digitale rejse.
  • /et al. er eksperter i at få tænkt design og brugervenlighed ind i digitale løsninger (med i gruppen fra 2023 og således ikke en del af årsrapporten for 2022).

 

Omtale af C2ITs regnskab i andre medier

ITWatch: Trods stormvejr på markederne har C2IT fremgang i alle forretninger (artiklen ligger bag login)

 

 

Vil du vide mere?

Carsten Sixhøi