Robotic Process Automation (RPA)

RPA, digitale assistenter eller kontorrobotter

Siden filmen Irobot kom ud, har verden snakket om, at robotterne snart ville indtage verden – og selvom vi er langt fra gående robotter som personlige hjælpere – er vi faktisk tæt på en verden, hvor alle har en robot til rådighed til deres daglige arbejde.

IT Kartellet, der er en del af C2IT Group, er partner med UiPath, som har ambitionen om at give hver eneste person deres egen robot. Det skal være en robot, der kan bistå i de daglige opgaver, som ofte kan virke trivielle eller kedelige.

Der kommer nok til at gå et par år, før vi alle sidder med en robot, men robotteknologien er nu alligevel kommet så langt, at vi med stor fordel kan automatisere en lang række processer i virksomheden. Enten for at skabe optimering, men oftere for at skabe højere kvalitet i arbejdet, eller for at skabe større arbejdsglæde for medarbejderne.

Vores spørgsmål er derfor hvad din næste robot skal hedde?
Tag fat i vores eksperter hos IT Kartellet, der kan hjælpe dig med svaret på dét spørgsmål.

Vidste du…

…at C2IT Group er i den unikke position, at vi ikke kun kan levere RPA på UiPath, men også  på Microsoft Power Automate.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om, hvordan RPA-teknologien kan automatisere manuelle opgaver i lige netop din virksomhed – og dermed understøtte din forretning.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på RPA og UiPath, Så er du meget velkommen til at besøge itkartellet.dk eller kontakte: